Sponsoring

Sponsoring is voor Domstad Dodgers een welkome financiele aanvulling voor het uitvoeren van activiteiten en het bieden van faciliteiten aan haar leden. Indien de kosten hiervoor alleen door contributies opgebracht zou moeten worden, zouden deze enorm moeten stijgen.

Op dit moment zijn er al een aantal bedrijven die Domstad Dodgers een warm hart toedragen en een financiele bijdrage leveren. Domstad Dodgers is echter op zoek naar nieuwe sponsoren uit Utrecht en omstreken die zich bij deze groep willen scharen.

Naast het steunen van Domstad Dodgers, is sponsoring een goede manier om een bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiele klanten in de regio Utrecht. Ieder weekend bezoeken vele teams ons veld, inclusief hun begeleiding en toeschouwers.

Domstad Dodgers biedt diverse mogelijkheden aan om als sponsor aan onze club verbonden te zijn zoals kledingsponsoring, reclame spandoek of adverteren op onze website.

Ken je een potentiele sponsor? Heb je zelf een bedrijf of ken je iemand met een eigen bedrijf die Domstad Dodgers zou willen sponsoren? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie via sponsoring@domstaddodgers.nl. Zij zullen dan contact opnemen om de wensen duidelijk te krijgen en de mogelijkheden aan te geven.

Onderstaand een indicatie voor sponsoring door middel van een reclame spandoek.

VeldSponsor
sponsorstaffel

Donateurs

Naast reguliere leden biedt Domstad Dodgers iedereen de mogelijkheid om donateur te worden. Een donateurschap biedt je de mogelijkheid om Domstad Dodgers te ondersteunen en betrokken te worden dan wel te blijven bij de vereniging.

Donateurs ondersteunen de vereniging financieel. In ruil hiervoor worden ze betrokken bij de vereniging, worden ze op de hoogte gehouden van alle activiteiten binnen de vereniging en worden ze uitgenodigd voor deze activiteiten.

Draag je Domstad Dodgers een warm hart toe? Word dan donateur! De minimale donatie bedraagt €50 per jaar, maar donateurs kunnen uiteraard besluiten meer te doneren.

Agenda

< Juli >
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31